keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

LEIVONTAA JA MUISTORASIOIHIN TUTUSTUMISTA PIKKOLAN PÄIVÄKODISSA

Palvelukeskus Maijalasta saapui leipureita päiväkodille

 

Kolmas yhteistapaaminen leivonnan merkeissä toteutettiin Pikkolan päiväkodissa 17.5. Paikalle saapui viisi innokasta leipuria läheisestä palvelukeskus Maijalasta. Tarkoituksena on myös tässä kohtaamisessa leipoa eväät tulevalle eväsretkelle.

 

 

Heitä oli vastaanottamassa päiväkodinopettaja Nina ja tällä kertaa vain kolme lasta Mustekalat ryhmästä. Iloiset ilmeet kertovat yhteistoiminnan ilahduttavasta vaikutuksesta.

Ensimmäisenä tutustuttiin Maijalassa tehtyihin muistorasioihin, joiden teemaksi oli otettu harrastus ja kaikkien yhteisenä harrastuksena puutarhanhoito. Toisen muistorasian aiheena oli tekemisen ajankohtaan liittynyt vapun vietto. Molemmat rasiat on suunniteltu ja toteutettu yhteistyössä ikäihmisten kanssa. Yksi muistorasia oli yhden ikäihmisen henkilökohtaisesta nuoruuden ajanjaksosta kertova kokonaisuus. 

Puutarhanhoito on ollut monen ikäihmisen mieleinen harrastus
Mitä kaikkea vappuun liittyykään...


Muistorasia rippikouluajoista aikuisuuteen

Kun muistorasioita oli tutkittu, ihmetelty ja kymmenet kysymykset kysytty, päästiin leipomispuuhiin.


Tuttu tekeminen yhdistää ikäpolvia

 

Pyöreitä pullia syntyy jokaisen käsistä

Seuraavista videoista voi todeta miten touhukasta oli tekeminen!  

Pullapellit vietiin keittiöväen jatkokäsittelyyn. Maistiaiset jäi tällä kertaa saamatta, mutta Ninalla on jotain muuta tarjolla ennen tuokion päättymistä. 

Yhteistapaaminen oli normaalia arkea piristävä ja molemmille osapuolille kokemuksellinen tapahtuma, joka jäi varmasti  mieleen. Eväsretkellä sitten taas tavataan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti