maanantai 26. marraskuuta 2012


Maijalan palvelukeskuksen toimitila muuttui toviksi taidetyöpajaksi

Maijalassa tunteet muuttuivat kuviksi

Maijalan palvelukeskuksessa runsas ikäihmisten joukko lähti avoimin mielin ilmaisemaan tunteitaan värin ja liikkeen avulla. Taidetoimintatukio pidettiin perjantaina 23.11.12.  Paikalla oli 15 ennakkoluulotonta osallistujaa. Kuvataiteilija Anitta Toivio toimi taidetoimintatuokion ohjaajana. Vauhtiin päästiin oman sisäisen mielikuvan kautta, jossa tarkoituksena oli antaa tunteen ohjata kuvan syntyä. Muistot olivat vahvasti läsnä työskentelyssä. Tässä onnistuttiinkin hyvin, jokainen keskittyi antaumuksella omaan työhönsä. Vaikka ryhmä oli suuri moni osallistuja innostui tekemään kaksi työtä. Tunnelma oli myönteinen ja avoin.  


Työskentely hyvässä vauhdissa

Tunteita esiin tiskiharjalla
Värien vaihto meneilläänn
Työskentely oli intensiivistä ja keskittynyttä, vaikka ympärillä oli tasainen puheen sorina. Jokainen tuntui pystyvän sukeltamaan omaan muistojen maailmaan ja ammentamaan sieltä eväitä työn toteutukseen.





Eevalla on kotitalo mielessä
Raili on valinnut vihreän, kasvun värin
Eevan mielessä Lapin tunturit
Elsan sivellin tekee pyrteitä
Tuula maalaa omakuvaa

Lopuksi osallistujat saivat halutessaan kertoa omasta työstään ja esittää ajatuksiaan toisen työstä. Välillä rerskyvä nauru täytti tilan. Osallistujat tyskentelivät taidetoimintaprosessin parissa puolitoista tuntia. Hyvillä mielin lähdettiin kotiin.

 





  
 













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti